Menu Sluiten

Cloud Back-up

Alfa solutions is al meer dan 25 jaar een betrouwbare IT-partner voor heel wat ondernemingen. Onze toekomstgerichte visie en ons langetermijndenken maakt van ons een soliede metgezel voor uw IT-infrastructuur, databescherming, enz.

Telecom / telefooncentrale

Bellen via het netwerk is de toekomst. Al uw apparaten werken samen om altijd en overal bereikbaar te zijn. En dat met de modernste communicatietools. Daarbovenop is een VoIP telefooncentrale goedkoper en veelzijdiger dan klassieke telefonie!

Een combinatie van VoIP (Voice over IP) met professionele headsets en/of deskphones is een winning match!

  • Beheer efficiĆ«nt uw gesprekken
  • Fantastische audiokwaliteit
  • Overal bereikbaar via mobiele apps
  • Onderhoud en ondersteuning van uw telefooncentrale

00208510020851

More info

tags: It Consulting – It Solutions – It Monitoring – It Managed Services – It Helpdesk – 

Wenst u meer info over cloud back up kijk dan vlug op https://www.alfasolutions.be/nl

It Consulting | It Services | Telecom | Internet Services | Software | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Cloud back-up

naar de inhoud springen menu home over ons diensten contact taal english nederlands franais cloudbackup brussel ontdek cloudbackup een proces dat het verschil maakt cloudbackup in brussel cloudbackup een proces dat het verschil maakt ook in brussel cloudbackup ook wel online backup genoemd is een strategie voor het maken van backups van gegevens. Dit wordt gedaan door een kopie van de gegevens via het internet naar een server buitenshuis te verzenden. Onze servers worden gehost in een beveiligd datacenter. Hoe werkt de cloudbackup bij ons in regio brussel het backupproces kopieert gegevens en slaat deze dan op verschillende media of een ander opslagsysteem op voor gemakkelijke toegang in het geval van een herstelsituatie. Ook in ons itbedrijf in regio brussel zien wij dat steeds .

home over ons diensten netwerkbeheer software ontwikkeling hardware en software cloud hosting cloud storage services monitoring en rapportering timedesk jobs blog contact support cloud storage services een veilige backup in de cloud vermijd dataverlies backups zijn als verzekeringen. Backups verzekeren je tegen een risico en wanneer het toch een keer misgaat zijn ze een fantastische investering. Maar dan moeten ze wel goed werken cloud back-up kostenraming Een kwaliteitsvolle backup is eenvoudig kostenefficint en snel. Backups in de cloud beantwoorden aan al die criteria. Het risico op dataverlies beperk je tot een absoluut minimum. Dvit zet de technologie van veeam cloud connect backup vcc backup in om eenvoudig cloud backups te maken van je virtuele servers. Zo heb je eenvoudig en snel backups in onze datacenters en hoef je zelf niet in te staan voor het beheer en onderhoud van je backup infrastructuur. Verder maken wij gebruik van solarwinds o backups om je office .

Kennisbank over Cloud back-up

client portal vacatures hulp op afstand home advies it audit it consultancy it infrastructuur it opleidingen beheer servicedesk amp support hard amp software connectiviteit managed services managed printing x ondersteuning ict as a service cloud appsys cloud microsoft azure microsoft cloud backup security endpoint protection next generation firewall multifactor authenticatie disaster recovery security audit voip webdesign websites amp webshops seo rentman over ons partners vacatures trends gazellen kmo portefeuille referenties nieuws vacatures contact appsys cloud microsoft azure microsoft cloud backup cloud backup wil je jouw bedrijfsdata optimaal beveiligen en snel opslaan in de cloud met cloud backup is het maken van een backup eenvoudiger dan ooit Wat betrachten we met cloud back-up Geen gedoe meer met tapes of externe harde schijven uw bestanden zijn ten alle tijde beschikbaar in de cloud..