Menu Sluiten

Managed Services In Overzichtelijke Contracten

We willen de vertrouwde ICT partner zijn voor KMO’s, die door het implementeren en ondersteunen van op de klant afgestemde ICT infrastructuur de bedrijfsprocessen ondersteunen, door gebruik te maken van de juiste technologische producten en diensten.

Netflow

Netflow staat voor efficiënte IT-oplossingen op maat van de KMO. U wil met uw bedrijf naar de cloud of hebt liever uw infrastructuur op een locatie die u zelf kan beheren? We zetten de geschikte technologieën in zodat uw KMO zich optimaal kan focussen op haar business activiteit.

Open de deur naar de digitale revolutie
Optimaal profiteren van de digitale revolutie en een betere klantbeleving begint bij een diepgaande analyse van de informatiestromen binnen uw bedrijf. Benieuwd naar de beste document solutions om jouw bedrijf te digitaliseren? Contacteer Netflow  vandaag nog voor een uitgebreide audit.

Onze diensten

Managed services contracten
Uw managed services contract voor een vaste maandelijkse kost? Of liever werken met credits? Het kan allemaal. Voor iedere KMO heeft Netflow een gepaste formule. U kiest en wij adviseren u hierbij!
Lees meer

KMO cloud oplossingen
Van Office 365 tot cloud backup. Hier ontdekt u alle cloud oplossingen van Netflow.
Lees meer

IT-service desk
Geen IT-probleem te moeilijk voor onze IT-service desk. Altijd bereikbaar tijdens de kantooruren en mogelijkheid voor 24/7 ondersteuning. Uw probleem wordt snel en efficiënt opgelost.
Lees meer

IT-veiligheid
Netflow beheert de volledige bescherming van uw omgeving, zodat u te allen tijde kan blijven werken. Dit omvat onder meer antivirus, EDR, firewall, monitoring, back-up, business continuiteit, recovery,…
Lees meer

IT-monitoring
Ingrijpen voor er zich een probleem voordoet in uw IT-infrastructuur, dat is waar we bij Netflow naar streven. Via proactieve monitoring zorgen we ervoor dat uw systemen up and running zijn…. en blijven.
Lees meer

01248430124843

More info

tags: Managed Services – Managed Print Services – Printing Oplossingen – Print Oplossingen – Prijs Per Print – 

Wenst u meer info over managed services in overzichtelijke contracten kijk dan vlug op https://www.netflow.be/ | Managed Services In Overzichtelijke Contracten

It Services | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Managed services in overzichtelijke contracten

home oplossingen producten klanten blog jobs over ons contacteer ons it krijgt een hele nieuwe rol in hetpaleis over hetpaleis klant hetpaleis sector cultuur locatie theaterplein antwerpen grootte vaste personeelsleden stagiaires en freelancers . Bezoekers jaar hetpaleis is een theaterhuis voor kinderen jongeren en kunstenaars in het hart van antwerpen. Het gezelschap is in gegroeid uit het voormalige koninklijk jeugdtheater kjt managed services in overzichtelijke contracten zijn in trek Met gemiddeld producties per seizoen publieke optredens en schoolvoorstellingen in eigen huis en op tournee is hetpaleis nu het grootste productiehuis voor jeugdtheater in vlaanderen Een keuze maken in managed services in overzichtelijke contracten Meer dan vijftig vaste personeelsleden in samenwerking met stagiaires en freelancers leiden deze producties zakelijk en artistiek in goede banen. Het theaterhuis is gevestigd in de stadsschouwburg aan het theaterplein. De grote zaal biedt plaats aan meer dan toeschouw.

.

Interesse in Managed services in overzichtelijke contracten

.